Multi Clean Termunten

Ook sterk in veegwerk en machinaal onkruid verwijderen !

Dit is een nieuwe pagina.

Hier kunt u content plaatsen.

Deze tekst past u aan door erop te klikken.


Glasbewassing

wij doen glazen wassen voor de particulier, vereniging van eigenaren bedrijven en openbare gebouwen.

De hoogte waarop de ramen zitten is voor ons nooit een probleem er is altijd wel een hoogwerker of kraan die zo ver kan komen dat wij de ramen kunnen doen.

Gevel reiniging

wij reinigen gevels voor particulier, vereniging van eigenaren bedrijven en openbarengebouwen.

U moet bij gevel reiniging denken aan het reinigen van trespa, rabat en sandwichpanelen dit zijn producten die periodiek gereinigd horen te worden.

Boeidelen reinigen

wij reinigen boeidelen voor bedrijven en vereniging van eigenaren.

Door atmosferische vervuilingen kunnen boeidelen worden aangetast. Wij hebben de middelen en evaring in huis om de kozijnen met milieu vriendelijke middelen te reinigen en weer een beschermende laag te geven zodat vuil niet zo snel meer aan het kozijn hecht (conserveren). Door het regelmatig (1x per jaar) schoonmaken/conserveren van de kozijnen blijven ze als nieuw.

Dakgoten reinigen

Als de herfst ons land heeft gevonden dan zitten de dakgoten vol met blad en ander vuil waardoor een goede doorstroom van het hemelwater niet meer gegarandeerd kan worden. Dakgoten kunnen dan gaan lekken en of doorhangen doordat er continue water en vuil in staat.

Hierdoor wordt de functionaliteit van uw dakgoten verwaarloosd. laat uw dakgoot minimaal een maal per jaar controleren op verstoppingen. Wij verzorgen des gewenst op periodiek basis het leeg halen van uw dakgoten

Platdak reinigen

Als de herfst ons land heeft gevonden dan licht en vaak vuil waardoor een goede doorstroom van het hemelwater niet meer gegarandeerd kan worden. platdak kun dan gaan lekken en of doorhangen en doordat er continue water en vuil in staat.

Hierdoor wordt de functionaliteit van uw platdak verwaarloosd. laat uw platdak minimaal een maal per jaar controleren op verstoppingen. Wij verzorgen des gewenst op periodiek basis het leeg halen van uw dakgoten dit is zeker raadzaam voor kantoren en bedrijven.

Daklijsten/dakkapellen/boeidelen

Een schone uitstraling van uw bedrijfspand of woning is het mooiste visitekaartje wat u kan afgeven,maar het vraagt wel om onderhoud. Of het nu gaat om het houtwerk, trespabeplating of andere materialen.

Het reinigen hiervan is een van onze specialiteiten 

Rolluiken en roldeuren reinigen

wij reinigen rolluiken en roldeuren voor particulier en vereniging van eigenaren en bedrijven.

Door atmosferische vervuilingen kunnen roldeuren worden aangetast. Wij hebben de middelen en evaring in huis om de roldeuren  met milieu vriendelijke middelen te reinigen en weer een beschermende laag te geven zodat vuil niet zo snel meer aan het kozijn hecht (conserveren). Door het regelmatig (2x per jaar) schoonmaken/conserveren van de roldeuren blijven ze als nieuw.

Dakpannen / platen reinigen

Ziet uw dak er door jaren lange weersinvloeden niet meer uit. U kunt nieuwe pannen aanschaffen of kiezen voor een goedkopere oplossing  dat wil inhouden dat wij de aanslag er voor u afhalen.

Hogedruk reiniging 

Impregneren van gevels en of daken.


Een dak of gevel impregneren heeft de volgende voordelen:

Water afwerend.

vuil afwerend.
Alg afwerend.

klik hier voor meer informatie over impregneren.
 


 


 

Spinrag bestijding